Реклама

Замовити реферат


От партнёров

Интересное

Счетчики
Rambler's Top100

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!

Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Шукаєте реферат - просто зайдіть на Рефсмаркет!

Универсальная

Спеціалізація та концентрація, як показники рівня організації виробництва

(код (ID:64246))
| Размер: 125 кб. | Объем: 17 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
План работыЗМІСТ

1. Теоретична частина 3
1.1. Спеціалізація та концентрація, як показники рівня організації виробництва. 3
1.2 Система показників та класифікація витрат на виробництво. 5
2. Практична частина 11
2.1 Аналіз маркетингових відхилень 11
2.2 Відхилення валового прибутку 13
2.3 Аналіз відхилення обсягів продажу 15
2.4 Відхилення структури продажу 16
Література 17

При подготовке работы на тему «Спеціалізація та концентрація, як показники рівня організації виробництва» были использованы следующие источники:

Література


1. Анализ хозяйственной деятельности в промышленности /Под ред. В. И. Стражева. - Минск: Высшая школа, 1995.
2. Баканов М. И., Шеремет А. Д. Теория экономического анализа. Изд. 4-е, дополненное и переработанное. -М.: Финансы и статистика, 1998.
3. Бороненкова С. А. Управленческий анализ: Учебное пособие. -М: Финансы и статистика, 2001.
4. Венделин А. Г. Подготовка и принятие управленческого решения. Методологический аспект. -М.: Экономика, 1997.
5. Друри К. Введение в управленческий и производственный учет: Перевод с английского./Под редакцией С. А. Таболиной. -М.: Аудит, ЮНИТИ, 1994.
6. Джей К. и др. Методы управления стоимостью и анализом затрат. -М.: Информационно-издательский дом "Филинь", 1996.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить работу...
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...



Рекомендуємо переглянути також наступні реферати:

Спеціалізація та концентрація, як показники рівня організації виробництва

ЗМІСТ

1. Теоретична частина 3
1.1. Спеціалізація та концентрація, як показники рівня організації виробництва. 3
1.2 Система показників та класифікація витрат на виробництво. 5
2. Практична частина 11
2.1 Аналіз маркетингових відхилень 11
2.2 Відхилення валового прибутку 13
2.3 Аналіз відхилення обсягів продажу 15
2.4 Відхилення структури продажу 16
Література 17

Оцінка рівня організації виробництва.Оціночні показники витрат

1. Оцінка рівня організації виробництва, його відповідність основним принципам побудови виробничого процесу 3
2. Оціночні показники витрат і іхнє застосування з урахуванням конкретних умов підрозділу 12
Література 16

Спеціалізація та кооперування. Вітчизнаний та зарубіжний досвід

ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. СПЕЦІАЛІЗАЦІЯ ТА КООПЕРУВАННЯ, ЯК СУСПІЛЬНІ ФОРМИ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА 5
1.1. Поняття спеціалізації та кооперування та їх ефективність 5
РОЗДІЛ 2. МІЖНАРОДНИЙ ПОДІЛ ПРАЦІ В СУЧАСНИХ УМОВАХ 12
2.1. Міжнародна спеціалізація виробництва, сучасні тенденції 12
2.2. Види та форми міжнародного кооперування, особливості розвитку на сучасному етапі 16
РОЗДІЛ 3. СУЧАСНА ТРАНСФОРМАЦІЯ МІЖНАРОДНОГО ПОДІЛУ ПРАЦІ 22
3.1. Перспективи участі України у світогосподарський процесах спеціалізації та кооперування 22
3.2. Спеціалізація та кооперування, сучасні тенденції для України на прикладі Луганської області 28
ВИСНОВОК 37
ДОДАТКИ 39
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 44

Мета дослідження – пояснити такі поняття, як спеціалізація та кооперування, розкрити їх значення в міжнародному масштабі, використовуючи зарубіжний та вітчизняний досвід. Провести дослідження сучасних тенденцій для України.
Предметом дослідження є спеціалізація та кооперування, як суспільні форми організації виробництва.
Об’єктом дослідження даної роботи є міжнародний поділ праці та світогосподарські процеси сучасності.

Міжнародна спеціалізація і кооперація виробництва

Вступ 3
1. Міжнародна спеціалізація виробництва 4
2 Сутність та форми міжнародної кооперації виробництва 9
3. Україна в системі міжнародного поділу праці 16
Висновки 20
Список використаної літератури 21

Оцінка рівня організації виробництва. Оціночні показники витрат

1. Оцінка рівня організації виробництва, його відповідність основним принципам побудови виробничого процесу 3
2. Оціночні показники витрат і їхнє застосування з урахуванням конкретних умов підрозділу 9
3. У зв’язку з невиконанням зобов’язань по поставці матеріалів контрагентом, завод знизив виробництво продукції на 4000 грн. Виробничі витрати на 1 грн. товарної продукції складають 65 коп., в тому числі змінні – 45 коп. Визначте неодержаний (втрачений) прибуток внаслідок невиконання контрагентом своїх зобов’язань? 14
Використана література 15

Законодавство України про регулювання господарської діяльності підприємств. Господарський кодекс

Зміст

1. Законодавство України про регулювання господарської діяльності підприємств. Господарський кодекс 2
2. Нормування оборотних коштів підприємства. Проблеми їх нестачі та поповнення в сучасних умовах господарювання 6
3. Форми раціональної організації (концентрація, спеціалізація, кооперування, комбінування, диверсифікація, конверсія) виробництва 12
Задача 1 18
Задача 2 18
Література 20

Законодавство України про регулювання господарської діяльності підприємств. Господарський кодекс

Зміст

1. Законодавство України про регулювання господарської діяльності підприємств. Господарський кодекс 2
2. Нормування оборотних коштів підприємства. Проблеми їх нестачі та поповнення в сучасних умовах господарювання 6
3. Форми раціональної організації (концентрація, спеціалізація, кооперування, комбінування, диверсифікація, конверсія) виробництва 12
Задача 1 18
Задача 2 18
Література 20

Спеціалізація підприємств і виробництв

ЗМІСТ
1. Суспільні форми організації виробництва 3
2. Суть виробничої та загальної структури підприємства 7
3. Організаційні види виробництва 12
Література 14

Удосконалення організації виробництва у ресторані

Вступ 3
1. Науково-теоретичне обгрунтування проблеми організації удосконалення виробництва у ресторанному господарстві 5
1.1. Склад та структура виробничих цехів в підприємстві ресторанного господарства 5
1.2. Особливості організації виробництва в ресторанному господарстві 12
2. Аналіз організації виробництва в ресторані 14
2.1. Загальна характеристика об’єкту дослідження 14
2.2. Дослідження технічного та технологічного рівня виробництва у ресторані 17
2.3. Аналіз організації виробничих процесів у часі та просторі 23
3. Пропозиції по удосконаленню організації виробництва у ресторані 29
Висновок 34
Список використаної літератури 37
Додаток 1. План ресторану 39

Структура та показники внутрішніх планів

1. Структура та показники внутрішніх планів 3
2. Оцінка рівня організації виробництва, зовнішні та внутрішні чинники, що впливають на них 9
Література 15
© 2007-2018 Банк рефератів | редизайн:bogoiskatel