Реклама

Замовити реферат


От партнёров

Интересное

Счетчики
Rambler's Top100

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!

Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Шукаєте реферат - просто зайдіть на Рефсмаркет!

Универсальная

Основні технологічні операції виробництва тихих вин

(код (ID:64077))
| Размер: 16 кб. | Объем: 14 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
План работыЗміст

1 Основні технологічні операції виробництва тихих вин 3
2 Технологія холодильної обробки риби, процеси, що відбуваються при цьому 7
3 Складіть схему виробництва крупи гречаної 11
Використана література 14

При подготовке работы на тему «Основні технологічні операції виробництва тихих вин» были использованы следующие источники:

Використана література

1. Закон України "Про виноград та виноградне вино" від 16 червня 2005 року N 2662-IV
2. Задорожний І. М., Гаврилишин В. В. Товарознавство продовольчих товарів. Зерноборошняні товари: Підруч. для студ. вищ. навч. закл. / Львівська комерційна академія. - Л. : Компакт ЛВ, 2004. - 304с. : іл.
3. Козлов А.П. Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "Риба та рибні товари" Частина 1: Конспект лекцій. - Дніпропетровськ: Вид-во ДУЕП, 2003. - 96 с.
4. Орлова Н. Я., Пономарьов П. Х. Товарознавство продовольчих товарів: Підручник / Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2002. - (Серія "Товарознавство"). - Бібліогр.: с. 358-359. Т. 3 : Фрукти, ягоди, овочі, гриби та продукти їхньої переробки. - 360с. : рис
5. Сирохман І. В., Задорожний І. М., Пономарьов П. Х. Товарознавство продовольчих товарів: Підруч. для студ. екон. спец. торг. вищ. навч. закл.. - К. : Лібра, 2002. - 367с. : іл.
6. Салухіна Н. Г., Самойленко А. А., Ващенко В. В. Товарознавство зерноборошняних товарів: Підручник / Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2002. - 358с.
7. Титаренко Л.Д. Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "Зерно борошняні товари": Конспект лекцій. - Дніпропетровськ: Видавництво ДАУБП, 2001. - 116 с.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить работу...
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...



Рекомендуємо переглянути також наступні реферати:

Основні технологічні операції виробництва тихих вин

Зміст

1 Основні технологічні операції виробництва тихих вин 3
2 Технологія холодильної обробки риби, процеси, що відбуваються при цьому 7
3 Складіть схему виробництва крупи гречаної 11
Використана література 14

Інформаційні системи в менеджменті

Вступ 4
1. Технологічні процеси обробки економічної інформації 5
2.Типові технологічні операції та їх виконання в інформаційних системах обробки даних 7
2.1.Операції збору та реєстрації інформації 7
2.2.Операції передачі інформації на статистичну обробку 9
2.3. Операції підготовки машинних носіїв 11
2.4. Операції обробки інформації на ЕОМ 16
Висновки 19
Література 20

Технологія галузі

1. Основні технологічні операції первинної обробки молока 3
2. Охарактеризуйте способи рафінації олії 6
3. Опишіть технологічну схему виробництва борошняних кондитерських виробів 10
4. Класифікація харчоконцентратів, їх біологічна та енергетична цінність 14
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 21

Системи технологій промисловості

І. Визначення і характеристика показника „продуктивність"
2. Безперервні технологічні процеси, їх характеристика
3. Шляхи скорочення часу на виконання технологічної операції
4.Каталізні технологічні процеси, їх характеристика
Література

Технологія виготовлення паперу

Вступ 3 Розділ І. Роль целюлозно-паперового виробництва у економіці України 6 1.1. Історія розвитку використання паперу 6 1.2. Сучасний стан целюлозно-паперової галузі 11 Розділ ІІ. Технологія виготовлення паперу 15 2.1. Основні етапи технологічного процесу в паперовому виробництві 15 2.2.1. Вирубка та заготовлення лісу 19 2.2.2. Переробка сировини 21 2.2.3. Виготовлення паперової маси 24 2.2.4. Виготовлення паперу 27 Розділ ІІІ. Технологічні показники та розвиток целюлозно-паперової галузі 35 3.1. Собівартість, якість, продуктивність 35 3.2. Нові технологічні процеси виробництва паперу (на прикладі ВАТ «Малинська паперова фабрика» 39 Висновки 43 Література 46 Додатки 48

Автоматизоване робоче місце менеджера

Вступ 3
Призначення спеціалізованого програмного забезпечення для автоматизації офісної діяльності 4
Принципи користування електронним секретарем 10
Основні технологічні операції документообігу під час бартерних угод та їх організація за допомогою АРМ 12
Література 16

Автоматизоване робоче місце менеджера

ВСТУП 3
1. Прикладні програми АРМ офісу 4
2. Склад і призначення режимів роботи АРМ 7
3. Основні технологічні операції документообігу під час продажу готової продукції та їх організація за допомогою АРМ. 14
ВИСНОВКИ 20
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 22

Призначення та структура системи, її основні елементи

Зміст
1. Вступ.
2. Призначення та структура системи, її основні елементи.
3. Основні технологічні операції АРМ_К і АРМ_Б під час обробки платіжних документів.
4. Гарантування безпеки передавання даних та основи інформаційного забезпечення СЕПКОБ.
5. Висновок.
Завдання
Висновок
Список використаної літератури

Організація послуг харчування

1. Основні напрямки науково-технічного прогресу в ресторанному господарстві 2
2. Правила обов'язкової сертифікації послуг харчування 4
3. Визначте типові технологічні операції в процесі сервісного обслуговування 17
Література 20

Автоматизоване робоче місце менеджера

Вступ 4
1. Автоматизовані робочі місця сучасного офісу як складові частини вдосконалення управління підприємством 5
2. Поняття інтерфейсу прикладної програми 9
3. Основні технологічні операції документообігу під час надання послуг та їх організація за допомогою АРМ 10
Список використаної літератури 15
© 2007-2017 Банк рефератів | редизайн:bogoiskatel