Реклама

Замовити реферат


От партнёров

Интересное

Счетчики
Rambler's Top100

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!

Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Шукаєте реферат - просто зайдіть на Рефсмаркет!

Реферат

Планування ресурсів та попоредня оцінка проекту

(код (ID:58608))
| Размер: 56 кб. | Объем: 19 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
План работыЗМІСТ

Вступ 3
1. Постановка проблеми 5
2. Попередній аналіз підприємства 6
3. Первісний аналіз проблеми
4. Організація процесу консультування
5. Можливі варіанти вирішення проблеми
6. Планування ресурсів та попоредня оцінка проекту
Висновок
Література
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить работу...
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...



Рекомендуємо переглянути також наступні реферати:

Планування ресурсів та попоредня оцінка проекту

ЗМІСТ

Вступ 3
1. Постановка проблеми 5
2. Попередній аналіз підприємства 6
3. Первісний аналіз проблеми
4. Організація процесу консультування
5. Можливі варіанти вирішення проблеми
6. Планування ресурсів та попоредня оцінка проекту
Висновок
Література

Проект створення виробництва високоякісних смакових приправ

ЗМІСТ

1. Тема проекту 3
2. Цілі і задачі проекту 4
3. Розбивка проекту на фази життєвого циклу 5
4. Формування команди проекту 7
5. Управління і планування проекту 14
5.1. Планування проекту 14
5.2. Ініціалізація проекту 16
6. Ефективність проекту 21
Висновки 27
Література 28

Проект створення виробництва високоякісних смакових приправ

ЗМІСТ

1. Тема проекту 3
2. Цілі і задачі проекту 4
3. Розбивка проекту на фази життєвого циклу 5
4. Формування команди проекту 7
5. Управління і планування проекту 14
5.1. Планування проекту 14
5.2. Ініціалізація проекту 16
6. Ефективність проекту 21
Висновки 27
Література 28

Управління і планування проекту

ЗМІСТ

1. Тема проекту 3
2. Цілі і задачі проекту 5
3. Розбивка проекту на фази життєвого циклу 5
4. Формування команди проекту 8
5. Управління і планування проекту 2
5.1. Планування проекту 2
5.2. Стратегічні цілі підприємства: 5
5.3. Критерії відбору проекту: 5
6. Економічна доцільність проекту 8
Висновки 11
Література 12
Література 12

Управління і планування проекту

ЗМІСТ

1. Тема проекту 3
2. Цілі і задачі проекту 5
3. Розбивка проекту на фази життєвого циклу 5
4. Формування команди проекту 8
5. Управління і планування проекту 2
5.1. Планування проекту 2
5.2. Стратегічні цілі підприємства: 5
5.3. Критерії відбору проекту: 5
6. Економічна доцільність проекту 8
Висновки 11
Література 12
Література 12

Створення виробництва високоякісних пельменів

ЗМІСТ

1.Тема проекту 3
2. Цілі і задачі проекту 4
3. Розбивка проекту на фази життєвого циклу 5
4. Формування команди проекту 7
5. Управління і планування проекту 12
5.1. Планування проекту 12
5.2. Стратегічні цілі підприємства: 15
5.3. Критерії відбору проекту: 15
5.4. Процес виконання проекту. 15
6. Економічна доцільність проекту 18
Висновки 21
Література 22

Створення виробництва високоякісних пельменів

ЗМІСТ

1.Тема проекту 3
2. Цілі і задачі проекту 4
3. Розбивка проекту на фази життєвого циклу 5
4. Формування команди проекту 7
5. Управління і планування проекту 12
5.1. Планування проекту 12
5.2. Стратегічні цілі підприємства: 15
5.3. Критерії відбору проекту: 15
5.4. Процес виконання проекту. 15
6. Економічна доцільність проекту 18
Висновки 21
Література 22

Створення виробництва кондитерських виробів та їх реалізація

ЗМІСТ

1. Тема проекту 3
2. Цілі і задачі проекту 5
3. Розбивка проекту на фази життєвого циклу 6
4. Формування команди проекту 8
5. Управління і планування проекту 10
5.1. Планування проекту 10
5.2. Стратегічні цілі підприємства: 12
5.3. Критерії відбору проекту: 13
6. Економічна доцільність проекту 15
Висновки 19
Література 20

Створення виробництва кондитерських виробів та їх реалізація

ЗМІСТ

1. Тема проекту 3
2. Цілі і задачі проекту 5
3. Розбивка проекту на фази життєвого циклу 6
4. Формування команди проекту 8
5. Управління і планування проекту 10
5.1. Планування проекту 10
5.2. Стратегічні цілі підприємства: 12
5.3. Критерії відбору проекту: 13
6. Економічна доцільність проекту 15
Висновки 19
Література 20

Проект створення виробництва твердих сирів з будівництвом відповідного цеху

ЗМІСТ

1. Тема проекту 3
2. Цілі і задачі проекту 5
3. Розбивка проекту на фази життєвого циклу 5
4. Формування команди проекту 8
5. Управління і планування проекту 14
5.1. Планування проекту 14
5.2. Стратегічні цілі підприємства: 16
5.3. Процес виконання проекту. 17
6. Економічна доцільність проекту 19
Висновки 22
Література 23
© 2007-2019 Банк рефератів | редизайн:bogoiskatel