Реклама

Замовити реферат


От партнёров

Интересное

Счетчики
Rambler's Top100

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!

Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Шукаєте реферат - просто зайдіть на Рефсмаркет!

Отчет по практике

Звіт з преддіпломної практики

(код (ID:49715))
| Размер: 109 кб. | Объем: 34 стр. | Стоимость: 120 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
План работыЗМІСТ
стор.Вступ .......................................................................................................... 3
1. Техніко-економічна характеристика підприємства..................... 5
2. Форма бухгалтерського обліку господарства............................. 16
3. Форми звітності.............................................................................. 19
4. Види податків і зборів, що сплачує товариство......................... 21
5. Оцінка аналізу підприємства....................................................... 22
6. Облік витрат і виходу продукції птахівництва.......................... 23
6. Первинний облік виходу продукції............................................ 23
6. Аналітичний та синтетичний облік виходу продукції.............. 27
6.1. Облік витрат на виробництво продукції..................................... 30
Додатки
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить работу...
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...



Рекомендуємо переглянути також наступні реферати:

Проходження практики в готелі адміністратором

Календарний план проходження практики
Звіт про виконання програми практики
Відгук керівника практики від підприємства і оцінка роботи студента
Звіт з практики готель
ВСТУП 3
1. Основна характеристика діяльності підприємства 4
2. Ознайомлення з бізнес-планом підприємства 6
3. Вивчення і аналіз організації структури управління підприємством 8
4. Дослідження системи менеджменту підприємства 11
5. Аналіз робочого дня керівника 15
6. Комунікаційні зв’язки в організації 18
7. Участь у засіданнях керівництва або зборах колективу, аналіз їх організації і ролі у прийнятті управлінських рішень 23
8. Характеристика інформаційного забезпечення діяльності керівника 28
ВИСНОВКИ 34
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 36

Звіт з практики товарознавця

Базою проходження практики був кондитерський відділ Центрального гастроному № 42.

Звіт про проходження виробничої практики

Вступ 3
1. Загально-економічна характеристика об'єкта проходження практики 4
2. Оцінка фінансового стану господарства 9
3. Оцінка податкової роботи 16
Висновки 21
Додатки 23
Додаток А. Баланс підприємства за 2003-2006 рр. 23
Додаток Б. Звіт про фінансові результати підприємства 25
Додаток В. Податковий календар 26

Звіт з практики

Направлення на практику
Календарний план проходження практики
Звіт про виконання програми практики
Відгук керівника практики від підприємства
Висновок керівника практики ВНЗ


ВСТУП 3
1. Вивчення установчих документів підприємства – бази практики 4
2. Вивчення й аналіз організаційної структури управління підприємством 9
3. Ознайомлення із системою планування діяльності підприємства, зокрема його персоналу 11
4. Дослідження системи управління персоналом підприємства 12
5. Аналіз організації оплати праці 14
6. Складання схем комунікаційних зв’язків на підприємстві 18
7. Аналіз основних складових кадрового менеджменту 20
8. Аналіз системи мотивації персоналу підприємства 29
9. Вивчення організації інформаційного забезпечення діяльності менеджерів з персоналу 35
10. Оцінювання правового забезпечення управлінської діяльності підприємства та здійснення розрахунків соціальної або економічної їх доцільності 37
ВИСНОВКИ 40
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 43
ДОДАТКИ 46-52

ЗВІТ З ПРАКТИКИ

Щоденник з практики
ЗМІСТ

ВСТУП 3
1. Характеристика підприємства – бази практики 4
2. Аналіз стану стратегічного управління і планування 6
3. Функція організації 12
4. Функція мотивування 17
5. Функція контролювання 20
6. Функція координування 24
7. Освітня функція 26
8. Управління інноваційною діяльністю 31
ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 36
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 38
ДОДАТКИ 41

Звіт з практики (звіт про проходження виробничої практики)

Вступ 3
1. Вивчення установчих документів підприємства – бази практики 4
2. Вивчення й аналіз організаційної структури управління підприємством 8
3. Ознайомлення з системою планування діяльності підприємства 10
4. Дослідження системи управління підприємством 13
5. Проведення аналізу організації робочого дня керівника 16
6. Складання схем комунікаційних зв’язків на підприємстві 18
7. Участь у проведенні оперативних заходів на підприємстві 19
8. Організація інформаційного забезпечення діяльності менеджерів 20
9. Правове забезпечення управлінської діяльності підприємства 23
10. Здійснення оцінки інвестиційного потенціалу підприємства 33
ДОДАТКИ 39
Додаток А. Основні показники діяльності підприємства в 2004-2006 рр. 40

Звіт з практики

Календарний план проходження практики
ВСТУП 4
1. Інжиніринг - поняття і визначення інжинірингу 5
2. Поняття, основні принципи, система та правова діяльність підприємства 10
3. Зміст та характеристика конкретно виконаної роботи 15
Висновок 20

Характеристика діяльності комерційного банку АТ „...” (звіт з практики)

1. Загальна характеристика об’єкта дослідження 2
2. Основні показники діяльності банка 8
3. Перспективні напрямки розвитку взаємовідносин між банком та клієнтами 12
Література 16
Додаток А. Річний звіт АТ „” за 2002-2003 рр. 18

Звіт з юридичної практики

Звіт про проходження практики

© 2007-2018 Банк рефератів | редизайн:bogoiskatel