Реклама

Замовити реферат


От партнёров

Интересное

Счетчики
Rambler's Top100

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!

Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Шукаєте реферат - просто зайдіть на Рефсмаркет!

Контрольная

Санітарно-гігєнічні вимоги до готелю

(код (ID:47784))
| Размер: 11 кб. | Объем: 9 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
План работыЗАВДАННЯ:


1. Санітарно-гігєнічні вимоги до готелю

2. Суть та значення класифікації підприємств. Розміщення за рівнем комфорту

При подготовке работы на тему «Санітарно-гігєнічні вимоги до готелю» были использованы следующие источники:

Список літератури:




1. Зубков А.А., Чибисов С.И. Справочник работника гостиничного хозяйства. - М.: Высшая школа, 1988. - 272 с.

2. Стадник А.А. Технология приема и обслуживание туристов в гостин нице/ Обобщение зарубежного опыта. - М.: Высшая коммерческая школа, 1995. - 35 с.

3. Стеняев В.М. Автоматизация управления гостиничным хозяйством. - Л.: Стройиздат, 1988. - 160 с.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить работу...
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...



Рекомендуємо переглянути також наступні реферати:

Санітарно-гігієнічні вимоги до готелю

ПИТАННЯ:

1. Санітарно-гігієнічні вимоги до готелю
2. Суть та значення класифікації підприємств. Розміщення за рівнем комфорту

Конспект з предмету «Гігієна громадського харчування»

ЗМІСТ
1. Предмет і завдання курсу “Гігієна і санітарія громадського харчування”. Санітарний нагляд та санітарне законодавство України в галузі гігієни харчування. 3
2. Санітарний благоустрій підприємств громадського харчування. Санітарно-гігієнічні вимоги до навколишнього середовища. 5
3. Санітарно-гігієнічні вимоги до розміщення та проектування підприємств громадського харчування 10
4. Санітарно-гігієнічні вимоги до утримання підприємств громадського харчування 13
5. Санітарно-гігієнічна оцінка якості харчових продуктів 16
6. Санітарно-гігієнічні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів 22
7. Харчові отруєння та їх профілактика 24
8. Гельмінтози та їх профілактика 26
Список використаної літератури 28

Організація обслуговування в ГТК

1. Санітарно-гігієнічні вимоги до готелю 3
2. Тенденції розвитку готельного господарства світу 7
Список використаної літератури 14

Організація обслуговування в ПГ та ТК

1. Санітарно-гігієнічні вимоги до готелю 3
2. Суть та значення класифікації підприємств розміщення за рівнем комфорту 6
Література 13

Контрольна з готельного господарства

1.Санітарно-гігієнічні вимоги до готелю 2
2. Суть та значення класифікації підприємств. Розміщення за рівнем комфорту 7
Список використаної літератури 13

Санітарія та гігієна

1. Санітарно-епідеміологічна станція 3
2. Санітарно-епідеміологічні вимоги до води 8
Література 17

Загальна характеристика торговельного підприємства


Вступ 3
Розділ 1. Економічна частина 4
1.1. Загальна характеристика торговельного підприємства 4
1.2. Аналіз основних показників фінансово–господарської та комерційної діяльності підприємства 13
1.3. Перспективи розвитку підприємства 24
Розділ 2. Основна частина 26
2.1. Товарознавча оцінка асортименту санітарно-технічних виробів 26
2.2. Класифікація та кодування санітарно-технічних виробів 33
2.3. Товарознавча оцінка асортименту санітарно-технічні виробиі 37
2.4. Аналіз закономірності формування асортименту санітарно-технічних виробів у магазині 39
2.5. Аналіз структури асортименту, який одержують від різних постачальників 40
2.6. Вимоги до якості, зберігання санітарно-технічні виробиьних виробів та втрати продовольчих товарів в процесі товаропросування 41
2.7. Гарантії якості санітарно-технічних виробів, їх екологічна безпека 43
Висновки та пропозиції 47
Список літератури 48

Суть, особливості та шляхи забезпечення ефективної цінової стратегії підприємства підприємства готельного господарства (готель "__") в умовах його реформування

Вступ 3
1. Стратегії ціноутворення в умовах готельного господарства 6
1.1. Маркетингова філософія бізнесу як передумова забезпечення конкурентоспроможності підприємств 6
1.2. Цінова політика та цінові стратегії виробника готельних послуг 13
1.3. Механізми ціноутворення на підприємствах Укоопспілки 24
2. Аналіз цінової політики готелю "__" 34
2.1. Загальні відомості про підприємство 34
2.2. Аналіз фінансового стану 41
2.3. Цілі цінової політики підприємства 50
3. Напрямки розробки та вдосконалення цінової стратегії підприємств Укркоопспілки 56
3.1. Інструменти забезпечення конкурентоспроможності підприємств 56
3.2. Вдосконалення стратегічних засобів конкурентоспроможності підприємств споживчої кооперації 69
3.3. Напрями вдосконалення цінової політики готелю "__" 78
4. Охорона праці 89
4.1. Юридично-правові аспекти 89
4.2. Санітарно-гігієнічні вимоги 93
4.3. Електробезпека 96
4.4. Пожежна безпека 99
Висновки 107
Література 111
Додаток. Фінансова звітність готелю «Кооператор» за 2006 р. 115

КОНТРОЛЬНА РОБОТА з охорони праці України

Вступ 3
Нормативні акти з питань охорони праці. 5
Санітарно – гігієнічні вимоги. 8
Вимоги щодо пожежної безпеки 9
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 11

Фірмовий стиль готелю

ВСТУП 3
РОЗДІЛ І. ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ЗАСАДИ ФОРМУВАННЯ ФІРМОВОГО СТИЛЮ ПІДПРИЄМСТВА 6
1.1. Маркетингові комунікації та їх місце в системі маркетингового комплексу 6
1.2. Характеристика основних форм і методів маркетингових комунікацій 12
1.3. Поняття фірмового стилю, його складові 20
РОЗДІЛ ІІ. АНАЛІЗ МАРКЕТИНГОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ГОТЕЛЮ «Назва» 25
2.1. Загальна характеристика готелю «Назва» 25
2.2. Аналіз господарської діяльності готелю «Назва» 34
2.3. Аналіз фірмового стилю готелю «Назва» 42
РОЗДІЛ ІІІ. НАПРЯМКИ УДОСКОНАЛЕННЯ ФІРМОВОГО СТИЛЮ ГОТЕЛЮ «Назва» 45
3.1. Комунікаційні стратегії готелю «Назва» 45
3.2. План вдосконалення фірмового стилю готелю «Назва» 52
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 59
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА ДЖЕРЕЛ 62
ДОДАТКИ 62-69
© 2007-2018 Банк рефератів | редизайн:bogoiskatel