Реклама

Замовити реферат


От партнёров

Интересное

Счетчики
Rambler's Top100

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!

Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Шукаєте реферат - просто зайдіть на Рефсмаркет!

1

РОБОЧИЙ ЗОШИТ

(код (ID:31924))
| Размер: 37 кб. | Объем: 20 стр. | Стоимость: 75 грн. | Добавлена: 21.08.2009 | Код продавца: 2 |
План работыВступ 3
1. Перехід до ринкових відносин в сфері АПК та їх розвиток 4
2. Беззбитковий об’єм виробництва і реалізації продукції рослинництва та його визначення 12
3. Беззбитковий об’єм виробництва і реалізації тваринництва та його визначення 14
4. Проектний розрахунок урожайності культур та об’ємів виробництва продукції рослинництва для отримання певного розміру прибутку 16
5. Проектний розрахунок продуктивності тварин та об’ємів виробництва продукції тваринництва для отримання певного розміру прибутку 18
Список використаної літератури 20

Заказ Заказать Купить работу...
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...



Рекомендуємо переглянути також наступні реферати:

РОБОЧИЙ ЗОШИТ ДЛЯ ВИКОНАННЯ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ЗАВДАННЯ № 1 З ОРГАНІЗАЦІЇ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА

Вступ 3
1. Теоретичні основи організації ефективного використання виробничих ресурсів 3
2. Організаційно-правові аспекти створення та функціонування досліджуваного підприємства 14
3. Наявність та використання виробничих ресурсів підприємства 16
4. Ефективність підприємницької діяльності 22
5. Удосконалення організації використання виробничих ресурсів 24
Список використаної літератури 27

РОБОЧИЙ ЗОШИТ ДЛЯ ВИКОНАННЯ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ЗАВДАННЯ № 1 З ОРГАНІЗАЦІЇ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА

Вступ 3
1. Теоретичні основи організації ефективного використання виробничих ресурсів 3
2. Організаційно-правові аспекти створення та функціонування досліджуваного підприємства 7
3. Наявність та використання виробничих ресурсів підприємства 10
4. Ефективність підприємницької діяльності 16
5. Удосконалення організації використання виробничих ресурсів 18
Список використаної літератури 19

РОБОЧИЙ ЗОШИТ ДЛЯ ВИКОНАННЯ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ЗАВДАННЯ № 1 З ОРГАНІЗАЦІЇ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА

Вступ 3
1. Теоретичні основи організації ефективного використання виробничих ресурсів 3
2. Організаційно-правові аспекти створення та функціонування досліджуваного підприємства 10
3. Наявність та використання виробничих ресурсів підприємства 12
4. Ефективність підприємницької діяльності 18
5. Удосконалення організації використання виробничих ресурсів 20
Список використаної літератури 25

РОБОЧИЙ ЗОШИТ ДЛЯ ВИКОНАННЯ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ЗАВДАННЯ № 1 ОРГАНІЗАЦІЇ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА

Вступ 3
1. Теоретичні основи організації ефективного використання виробничих ресурсів 3
2. Організаційно-правові аспекти створення та функціонування досліджуваного підприємства 9
3. Наявність та використання виробничих ресурсів підприємства 11
4. Ефективність підприємницької діяльності 17
5. Удосконалення організації використання виробничих ресурсів 19
Список використаної літератури 22

ВИДИ РОБОЧОГО ЧАСУ

ВСТУП 3
Розділ 1. Режим робочого часу 5
Розділ 2. Нормальний, скорочений та неповний робочий час 14
2.1. Нормальний робочий час 14
2.2. Скорочений робочий час 15
2.3. Неповний робочий час 19
Розділ 3. Надурочний робочий час як різновид робочого часу 22
ВИСНОВКИ 26
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 28

Робочий час, як норма праці

З М І С Т

Вступ 3
Розділ 1. Робочий час, як норма праці 5
1.1. Поняття робочого часу і нормативи робочого часу 5
1.2. Нормальний, неповний і скорочений робочий час 12
Розділ 2. Відхилення від нормативів робочого часу 16
2.1. Ненормований робочий час 16
2.2. Надурочні роботи та чергування на підприємствах, установах, організаціях 21
Висновки 25
Список літератури 27

Робочий час, як норма праці

З М І С Т

Вступ 3
Розділ 1. Робочий час, як норма праці 5
1.1. Поняття робочого часу і нормативи робочого часу 5
1.2. Нормальний, неповний і скорочений робочий час 12
Розділ 2. Відхилення від нормативів робочого часу 16
2.1. Ненормований робочий час 16
2.2. Надурочні роботи та чергування на підприємствах, установах, організаціях 21
Висновки 25
Список літератури 27

Робочий час

Робочий час, висновки, використана література

РОБОЧИЙ ЗОШИТ ДЛЯ ВИКОНАННЯ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ЗАВДАННЯ № 2 З ОРГАНІЗАЦІЇ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА

Вступ 3
1. Перехід до ринкових відносин в сфері АПК та їх розвиток 4
2. Беззбитковий об’єм виробництва і реалізації продукції рослинництва та його визначення 11
3. Беззбитковий об’єм виробництва і реалізації тваринництва та його визначення 13
4. Проектний розрахунок урожайності культур та об’ємів виробництва продукції рослинництва для отримання певного розміру прибутку 15
5. Проектний розрахунок продуктивності тварин та об’ємів виробництва продукції тваринництва для отримання певного розміру прибутку 17
Список використаної літератури 19

РОБОЧИЙ ЗОШИТ ДЛЯ ВИКОНАННЯ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ЗАВДАННЯ № 2 З ОРГАНІЗАЦІЇ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА

Вступ 3
1. Перехід до ринкових відносин в сфері АПК та їх розвиток 5
2. Беззбитковий об’єм виробництва і реалізації продукції рослинництва та його визначення 10
3. Беззбитковий об’єм виробництва і реалізації тваринництва та його визначення 12
4. Проектний розрахунок урожайності культур та об’ємів виробництва продукції рослинництва для отримання певного розміру прибутку 14
5. Проектний розрахунок продуктивності тварин та об’ємів виробництва продукції тваринництва для отримання певного розміру прибутку 16
Список використаної літератури 18

© 2007-2018 Банк рефератів | редизайн:bogoiskatel