Реклама

Замовити реферат


От партнёров

Интересное

Счетчики
Rambler's Top100

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!

Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Шукаєте реферат - просто зайдіть на Рефсмаркет!

Универсальная

Дріжджі, їх значення у харчовій промисловості, побуті

(код (ID:62362))
| Размер: 128 кб. | Объем: 19 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
План работыЗміст

4. Дріжджі, їх значення у харчовій промисловості, побуті 3
15. Вплив вологості середовища на розвиток і біохімічну активність мікроорганізмів 8
26. Маслянокисле бродіння: збудники, умови протікання, галузі використання (хімічна реакція, збудники сировини, позитивне та негативне значення) 9
32. Мікрофлора м`яса та її походження. Мікробіологічна оцінка свіжості м`яса 13
60. Значення лікувально-профілактичного харчування. Принципи складання раціону 15
Список літератури 19

При подготовке работы на тему «Дріжджі, їх значення у харчовій промисловості, побуті» были использованы следующие источники:

Список літератури

1. Векірчик К.М. Практикум з мікробіології: Навч. посібник. - К.: Либідь, 2001. - 144 с.
2. Бойко А Л. Экология вирусов растений. - К.: Вища шк., 1990. - 165 с.
3. Вершигора А, Ю., БранцевичЛ. Г., Василевская И. А. и др. Общая микробиология. - К.: Вища шк. Головное изд-во, 1988. - 342 с.
4. Генкель Л. А. Микробиология с основами вирусологии. - М.: Просвещение, 1974. - 270 с.
5. Гусев М. В., МинсваЛ. А. Микробиология. М.: Изд-во Моск. ун-та, 1992. - 448 с.
6. Дикий И.Л., Холупяк И.Ю., Шевелева Н.Ю. и др. Микробиология: Учебник для фарм. вузов. - Х.: Прапор, изд-во УкрФа, 1999. - 416 с.
7. Мишустин Е.Н., Емцев В.Т. Микробиология. - М.: Агропромиздат, 1987. - 368 с.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить работу...
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...



Рекомендуємо переглянути також наступні реферати:

Дріжджі, їх значення у харчовій промисловості, побуті

Зміст

4. Дріжджі, їх значення у харчовій промисловості, побуті 3
15. Вплив вологості середовища на розвиток і біохімічну активність мікроорганізмів 8
26. Маслянокисле бродіння: збудники, умови протікання, галузі використання (хімічна реакція, збудники сировини, позитивне та негативне значення) 9
32. Мікрофлора м`яса та її походження. Мікробіологічна оцінка свіжості м`яса 13
60. Значення лікувально-профілактичного харчування. Принципи складання раціону 15
Список літератури 19

Інвестиції контрольна

1. Роль і значення інвестицій для розвитку харчової промисловості України 3
2. Фактори впливу на ефективність інвестиційного процесу в харчовій промисловості 12
Література. 18-19

Використання спиртового бродіння в харчовій промисловості

Зміст


1. Використання спиртового бродіння в харчовій промисловості 3
2. Характеристика антибіотиків, що отримують за допомогою мікроорганізмів 8
Список літератури 11

Використання спиртового бродіння в харчовій промисловості

Зміст


1. Використання спиртового бродіння в харчовій промисловості 3
2. Характеристика антибіотиків, що отримують за допомогою мікроорганізмів 8
Список літератури 11

Інвестиційна діяльність підприємств харчової промисловості і взагалі на Україні

1. Підприємства харчової промисловості України 1
2. Інвестиційна діяльність підприємств в харчовій промисловості 7
Література. 11

Несахароміцети

ЗМІСТ

1. Несахароміцети. Їх характеристика, представники, галузь використання. Назвіть ознаки, за якими здійснюють поділ на справжні і несправжні дріжджі…………………………………………………………………………….3
2. Вплив температури середовища на ріст та розвиток мікроорганізмів. дати визначення психофільним і мезофільним та термофільним мікроорганізмам. Практичне використання цього фактора 4
3. Мікрофлора свіжих яєць і яєчних продуктів. Їх походження. Види псування і його збудники. Профілактика. Чому заборонена реалізація гусячих та качиних яєць на підприємствах громадського харчування 7
4. Можливості використання мікроорганзмів для промислового виробництва ферментних препаратів. Поняття про екзо- і ендоферменти. які ферментні препарати мікробного походження використовуються у харчовій промисловості 8
Список літератури 12

Несахароміцети

ЗМІСТ

1. Несахароміцети. Їх характеристика, представники, галузь використання. Назвіть ознаки, за якими здійснюють поділ на справжні і несправжні дріжджі…………………………………………………………………………….3
2. Вплив температури середовища на ріст та розвиток мікроорганізмів. дати визначення психофільним і мезофільним та термофільним мікроорганізмам. Практичне використання цього фактора 4
3. Мікрофлора свіжих яєць і яєчних продуктів. Їх походження. Види псування і його збудники. Профілактика. Чому заборонена реалізація гусячих та качиних яєць на підприємствах громадського харчування 7
4. Можливості використання мікроорганзмів для промислового виробництва ферментних препаратів. Поняття про екзо- і ендоферменти. які ферментні препарати мікробного походження використовуються у харчовій промисловості 8
Список літератури 12

Сучасний стан та особливості розміщення харчової промисловості України

Вступ 3

1. ЗНАЧЕННЯ ТА СТРУКТУРА ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ, ЇЇ МІСЦЕ В ГОСПОДАРСЬКОМУ КОМПЛЕКСІ УКРАЇНИ 5

2. ПЕРЕДУМОВИ РОЗВИТКУ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ 10

3. СУЧАСНИЙ СТАН ТА ОСОБЛИВОСТІ РОЗМІЩЕННЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ 15

4. ВНУТРІШНЯ ТА ЗОВНІШНЯ ТОРГІВЛЯ ПРОДУКЦІЄЮ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ 29

5. ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ І РОЗМІЩЕННЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ В УМОВАХ РИНКОВОЇ ЕКОНОМІКИ 33

Висновки і пропозиції 44
Література 46
Додатки 47-48

Темою курсової роботи є „Сучасний стан та особливості розміщення харчової промисловості України”.
Метою роботи є дослідження сучасного стану харчової промисловості України, проблем та перспектив її розвитку.
Предметом дослідження є економічні відносини, що виникають між суб’єктами ринку в харчовій індустрії.
Об’єктом дослідження виступає харчова індустрія України.
Хронологічними межами роботи є 1990-2006 роки.
Інформаційну базу роботи становлять статистичні матеріали Державного комітету статистики України, Міністерства аграрної політики України, інформаційні звіти інших міністерств та відомств, науково-дослідних інститутів, центрів і фондів, підприємств харчової промисловості, а також інформаційні матеріали, опубліковані в періодичних виданнях

Вплив харчової промисловості на стан навколишнього середовища

Зміст
Вступ 3
1. Види забруднення середовища в харчовій промисловості та способи їх усунення. 5
2. Вплив переробки харчової сировини на екологію та еколого-економічні збитки. 12
3. Економічні стимули підвищення екологізації виробництва. 16
Висновок 23
Література 24

Значення та структура машинобудівної промисловості

ЗМІСТ


Вступ...............................................................................................................3
1. Значення та структура машинобудівної промисловості ……...............5
2. Передумови і фактори розміщення підприємств машинобудівної промисловості..........................................................................................................8
3 Стан та сучасні проблеми розвитку машинобудівної промисловості світу.........................................................................................................................12
4. Територіальна організація машинобудівної промисловості світу......18
5. Перспективи розвитку та розміщення машинобудівної промисловості світу.........................................................................................................................26
Висновки......................................................................................................30
Використана література..............................................................................32
© 2007-2018 Банк рефератів | редизайн:bogoiskatel