Реклама

Замовити реферат


От партнёров

Интересное

Счетчики
Rambler's Top100

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!

Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Шукаєте реферат - просто зайдіть на Рефсмаркет!

Контрольная

Конспект «Метрологія. Стандартизація. Сертифікація.»

(код (ID:5977))
| Размер: 43 кб. | Объем: 36 стр. | Стоимость: 50 грн. | Добавлена: 26.07.2006 | Код продавца: 2 |
План работыЗМІСТ

1. Предмет і завдання дисципліни. Державний характер метрологічної діяльності. Елементи теорії пізнання. 3
2. Основи теорії вимірювань 5
3. Метрологічне забезпечення виробництва 10
4. Кваліметрія. Вимірювання якості 17
5. Теоретичні основи стандартизації. Державна система стандартизації 20
6. Законодавча метрологія та стандартизація. Міжнародне співробітництво 25
7. Державна система сертифікації продукції УкрСЕПРО. Міжнародна сертифікація продукції 31
Список використаної літератури 36
Заказ Заказать Купить работу...
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...



Рекомендуємо переглянути також наступні реферати:

Метрологія стандартизація сертифікація та управління якістю харчової продукції

Зміст
1. Метрологічне забезпечення підготовки виробництва 3
2. Сертифікація як ефективний механізм якістю продукції 9
Список використаної літератури 15

Основні елементи структури системи технологій

Вступ 3

1. Характеристика технічних, біологічних та соціальних систем 4

2. Класифікація інноваційних стратегій 7

3. Безвідхідні технології, їх впровадження 9

4. Системність високих технологій 11

5. Стандартизація, метрологія та сертифікація продукції. Міжнародна стандартизація 15

Висновки 20

Література 22

Основні елементи структури системи технологій

Вступ 3 1. Характеристика технічних, біологічних та соціальних систем 4 2. Класифікація інноваційних стратегій 7 3. Безвідхідні технології, їх впровадження 9 4. Системність високих технологій 11 5. Стандартизація, метрологія та сертифікація продукції. Міжнародна стандартизація 15 Висновки 20 Література 22

Характеристика технічних, біологічних та соціальних систем

1. Характеристика технічних, біологічних та соціальних систем 3

2. Класифікація інноваційних стратегій 6

3. Безвідхідні технології, їх впровадження 8

4. Системність високих технологій 10

5. Стандартизація, метрологія та сертифікація продукції. Міжнародна стандартизація 14

Література 19

Стандартизація та сертифікація продукції

Вступ 3
1. Стандартизація продукції 3
2. Сертифікація продукції. 6
3. Національна система сертифікації 8
4. Основні методи забезпечення якості продукції 14
Висновки 16
Література 18

Стандартизація в туризмі. Сертифікація туристичних послуг

1. Стандартизація в туризмі 3
2. Сертифікація туристичних послуг 6
3. Структура державної влади в Україні 9
Список використаної літератури 23

Вимоги до якості та витрати на її забезпечення

ВСТУП 2
РОЗДІЛ 1. СУТЬ, ПОКАЗНИКИ І МЕТОДИ ОЦІНКИ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ 3
1.1. Якість як економічна категорія 3
1.2. Показники якості 6
1.3. Методи визначення рівня якості 10
РОЗДІЛ 2. СТАНДАРТИЗАЦІЯ І СЕРТИФІКАЦІЯ ПРОДУКЦІЇ ЯК МЕТОДИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЇЇ ЯКОСТІ 12
2.1. Стандартизація продукції 12
2.2. Сертифікація продукції та систем якості 16
РОЗДІЛ 3. ВИТРАТИ НА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ 19
3.1. Суть поняття «ціна якості» 19
3.2. Два підходи до ціни якості 20
ВИСНОВКИ 23
ЛІТЕРАТУРА 25

Сертифікація та стандартизація, як важелі державного регулювання в економіці

1. Сутність та роль стандартизації в розвитку народного господарства України 3
2. Державна система сертифікації продукції УкрСЕПРО. 11
Список використаної літератури 14

Стандартизація та сертифікація якості продукції

1. Категорії нормативних документів з стандартизації 3
2. Міжнародна діяльність з стандартизації 5
3.Загальні відомості про розвиток і сучасний стан сертифікації 8
Використана література 13

Застосування систем управління якістю (стандартизація, сертифікація)

Вступ 3 Розділ І. Роль управління якістю на підприємствах України 6 1.1Необхідність впровадження системи управління якістю 6 1.2 Поняття «якість», показники якості 8 1.3 Стандартизація та сертифікація у харчовій промисловості України 10 Розділ ІІ. Основні положення державної системи стандартизації України 16 2.1 Загальні відомості про державну систему стандартизації, її мету і основні принципи 16 2.2 Об‘єкти стандартизації 19 2.2.1 Об‘єкти організаційно-методичні та загальнотехнічні 21 2.2.2 Продукція міжгалузевого призначення та широко вжитку 23 2.2.3 Об‘єкти державних соціально-економічних та державних науково-технічних програм 24 2.2.4 Складові елементи народногосподарських об‘єктів державного значення 26 Розділ ІІІ.Перспектива розвитку системи управління якістю в Україні 29 3.1 Основні тенденції розвитку міжнародної стандартизації системи якості 29 3.2 Міжнародні стандарти ISO (серії 9000, 10000, 14000), SA 8000 та застосування їх на підприємствах держави 31 3.3 Ефективність стадартизації та покращення якості на Україні 40 Висновки 42 Список використаної літератури 45 Додаток А 47
© 2007-2018 Банк рефератів | редизайн:bogoiskatel