Реклама

Замовити реферат


От партнёров

Интересное

Счетчики
Rambler's Top100

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!

Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Шукаєте реферат - просто зайдіть на Рефсмаркет!

1

Ціноутворення в туризмі

(код (ID:32124))
| Размер: 23 кб. | Объем: 18 стр. | Стоимость: 60 грн. | Добавлена: 28.04.2010 | Код продавца: 2 |
План работы1. Основні інформаційні блоки, які повинен знати менеджер при вирішенні задач цінової політики фірми 4
2. Формування цін на туристичні послуги 9
Перелік використаних джерел 18

Заказ Заказать Купить работу...
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...



Рекомендуємо переглянути також наступні реферати:

Ціноутворення та туристично-екскурсійні послуги

ПЛАН
1. Основні завдання цінової стратегії фірми 3
2. Особливості ціноутворення в туризмі 6
Задача № 12 9
Список використаної літератури 10

Контрольна з ціноутворення в туризмі

1. Стратегія ціноутворення на принципові новинки 3
2. Розрахунок ціни на туристичні послуги у власних туристичних господарствах 5
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 13

Проблема платності послуг СКС в Україні

Зміст

Вступ 3
Розділ 1. Характеристика СКС України й ціноутворення в туризмі 5
1.1. Особливості соціально-культурної сфери України 5
1.2. Механізм ціноутворення в міжнародному туризмі 9
Розділ 2. Проблема платності послуг СКС в Україні 12
2.1. Фактори формування ціни на туристичні послуги 12
2.2. Політика цін на туристичні послуги 16
2.3. Структура ціни на туристичний продукт 20
2.4. Доходи і витрати в туристичній діяльності 25
2.5. Методи ціноутворення в туристичних фірмах 27
2.6. Практичні аспекти формування цін на комплексне обслуговування 29
Висновки 32
Список використаної літератури 34

Основні завдання цінової стратегії фірми. Особливості ціноутворення в туризмі

1. Основні завдання цінової стратегії фірми 3
2. Особливості ціноутворення в туризмі 6
3. Задача 12
Список використаної літератури 14

Контрольна з ціноутворення в туризмі

Зміст
1. Розрахунок ціни при обслуговуванні туристів на туристичних маршрутах. 3
2. Ціноутворення в рамках товарної номенклатури. 3
3. Задача. 12
Завдання: Собівартість виробу 100 грн. Рентабельність 25%, ПДВ = 20% Визначити відпускну ціну підприємства.
Перелік використаних джерел 13

Механізм формування цінової політики туристичного підприємства (бакалавр)

ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. СУТНІСТЬ ЦІНОВОЇ ПОЛІТИКИ ТУРИСТИЧНОГО ПІДПРИЄМСТВА ТА ЇЇ МІСЦЕ У МАРКЕТИНГОВОМУ КОМПЛЕКСІ 6
1.1. Економічна сутність цінової політики та її особливості в туризмі 6
1.2. Фактори ціноутворення в туризмі 10
1.3. Стратегії і методи ціноутворення 11
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ДІЯЛЬНОСТІ ЗАТ «назва» 22
1.4. Загальна характеристика підприємства 22
2.2. Аналіз маркетингового середовища 26
2.3. Аналіз цінової політики ЗАТ “назва” 35
РОЗДІЛ 3. УДОСКОНАЛЕННЯ ЦІНОВОЇ ПОЛІТИКИ 43
3.1. Дослідження рівня конкурентоспроможності ціни 43
3.2. Шляхи удосконалення цінової політики 50
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 58
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА ДЖЕРЕЛ 63
ДОДАТКИ 66-71

Установка цін на товари: задачі і політика ціноутворення

Вступ 3
1. Особливості маркетингового підходу до ціноутворення 4
2. Принципи ціноутворення 5
3. Маркетингова політика ціноутворення 6
4. Ціноутворення в різних типах ринків 15
5. Закономірності формування цін на етапах життєвого циклу товару 18
Висновки 31
Література 32

Ціна та ціноутворення в галузі туризму

1. Основні завдання цінової стратегії фірми. 3
2. Особливості ціноутворення в туризмі. 7
3. Задача. 11
Визначити ціну придбання та розмір ПДВ, який сплачує покупець після реалізації продукції.
Мина вартість в іноземній валюті 1000$, курс НБУ: 1$ - 2 грн., мито - 10$, митні збори 5$; Ставка акцизного збору - 5%. Фактична ціна реалізації = 4000 грн.
Література. 13

Маркетингова цінова політика

Суть ціноутворення - 3 -
Етапи ціноутворення - 3 -
1. Визначення мети ціноутворення. - 4 -
2. Визначення попиту. - 4 -
3. Аналіз витрат на виробництво та збут товару. - 5 -
4. Аналіз цін конкурентів. - 5 -
5. Вибір методу (методів) ціноутворення. - 6 -
6. Встановлення остаточної ціни. - 6 -
Маркетингові стратегії ціноутворення. - 6 -
Список використаної літератури - 14 -

Контрольна робота з дисципліни «Ціна та ціноутворення в галузі туризму»

ЗМІСТ
1. Розрахунок ціни при обслуговуванні туристів в готелі 3
1.1 Поняття ціни в галузі туризма 3
1.2. Вплив факторів на ціноутворення. 5
1.3. Розробка ціни в туризмі. 7
2. Переговори про ціни 12
Задача 17 18
Собівартість виробу - 56 грн. Рентабельність - 25%, ставка акцизного збору - 30%, збутова націнка - 5 % відпускної ціни виробника. Роздрібна ціна 157 грн. 50 коп. Визначити процент торгівельної надбавки у роздрібній ціні.
Список використаної літератури 19
© 2007-2018 Банк рефератів | редизайн:bogoiskatel