Реклама

Замовити реферат


От партнёров

Интересное

Счетчики
Rambler's Top100

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!

Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Шукаєте реферат - просто зайдіть на Рефсмаркет!

3

Формування та розподіл прибутку на підприємстві (практична робота)

(код (ID:31186))
| Размер: 158 кб. | Объем: 61 стр. | Стоимость: 175 грн. | Добавлена: 21.08.2009 | Код продавца: 2 |
План работыВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ХАРАКТЕРИСТИКА ПІДПРИЄМСТВА – ОБ’ЄКТА ДОСЛІДЖЕННЯ 7
1.1. Загальна характеристика підприємства 7
1.2. Аналіз виробничо-господарської діяльності підприємства 14
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ФОРМУВАННЯ ПРИБУТКУ ПІДПРИЄМСТВА АТЗТ КШП «ЮНІСТЬ» 16
2.1. Аналіз прибутку від виробництва та реалізації продукції 16
2.2. Аналіз формування чистого прибутку підприємства 23
2.3. Аналіз загальної суми прибутку підприємства 26
РОЗДІЛ 3. ПІДВИЩЕННЯ ПРИБУТКОВОСТІ ПІДПРИЄМСТВА 32
3.1. Виявлення резервів підвищення прибутковості підприємства 32
3.2. Розподіл прибутку підприємства 37
ВИСНОВКИ 40
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 43
ДОДАТКИ 47-61 звітність

Заказ Заказать Купить работу...
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...



Рекомендуємо переглянути також наступні реферати:

Планування, формування та розподіл прибутку в сучасних умовах

Зміст

Вступ ..............................................................................................................3
Розділ 1. Планування, формування та розподіл прибутку в сучасних умовах ....................................................................................................7
1.1. Економічна сутність поняття „прибуток” .......................................7
1.2. Методи та економічний механізм планування прибутку ........14
1.3. Економічний механізм формування валового прибутку ...........28
1.4. Розподіл валового прибутку ..........................................................34
1.5. Нормативно-правовова база формування та розподілу валовго прибутку ...............................................................................................................37
Розділ 2. Методика планування, формування та розподілу прибутку на АТЗТ „Фаворит” .............................................................................................42
2.1. Організаційна характеристика АТЗТ „Фаворит” .........................42
2.2. Організація економічної роботи на підприємстві .......................56
2.3. Економічний механізм планування, формування та розподілу валового прибутку на АТЗТ „Фаворит”...........................................................61
2.4. Шляхи удосконалення планування та формування валового прибутку та оцінка їх результатів ..................................................................72
Розділ 3. Охорона праці в АТЗТ „Фаворит” .........................................80
Розділ 4. Економічний механізм оцінки екологічної збалансованості діяльності та енергоносії АТЗТ „Фаворит”........................................................87
Висновки та пропозиції .............................................................................91
Список використаної літератури .............................................................95

Характеристика, порядок формування, розподіл прибутку банку та облік цих операцій (практична частина курсової роботи)

Розділ ІІ. Облік формування та розподілу прибутку КБ «...» 3
2.1. Практичні особливості обліку формування прибутку в КБ «...» 3
2.2. Специфіка обліку розподілу прибутку в КБ ... 24
Розділ ІІІ. Аналіз формування та розподілу прибутку банку 32
Висновки і пропозиції 36
Література 39
Додаток А. Облік фінансового результату і розподілу прибутку банку 40
Додаток Б. Фінансова звітність банку 41

формування та розподіл прибутку підприємств ( на прикладі підприємства)

ВСТУП 4

1. ПРИБУТОК ПІДПРИЄМСТВА, ДЖЕРЕЛА ЙОГО ФОРМУВАННЯ 5

2. НАПРЯМИ РОЗПОДІЛУ ПРИБУТКУ ПІДПРИЄМСТВА 9

3. ДОСЛІДЖЕННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ФОРМУВАННЯМ ПРИБУТКУ НА ПІДПРИЄМСТВІ ТОВ «ЛЕГІОН» 17

4. ОСОБЛИВОСТІ ПЛАНУВАННЯ ТА ВИКОРИСТАННЯ ПРИБУТКУ ПІДПРИЄМСТВА ТОВ „ЛЕГІОН” 26

5. АНАЛІЗ ЗАГАЛЬНОГО ОБСЯГУ, ДИНАМІКИ ТА ДЖЕРЕЛ ФОРМУВАННЯ ПРИБУТКУ ТОВ „ЛЕГІОН” 31

ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 37
ЛІТЕРАТУРА 39
ДОДАТКИ 41

Удосконалення процесів розподілу прибутку в готельному підприємстві

ВСТУП 2
І. Поняття і види прибутку 4
1.1. Формування прибутку підприємства 4
1.2. Розподіл і використання прибутку 12
ІІ. Аналіз формування і розподілу прибутку в готельному комплексі “Національний” 15
2.1. Загальна характеристика готельного комплексу “Національний” 15
2.2. Аналіз прибутку на прикладі готельного комплексу “Національний” 17
ІІІ. Оптимізація грошових потоків 22
3.1. Визначення точки беззбитковості 22
3.2. Удосконалення процесів розподілу прибутку на підприємстві 23
Висновки 30
Список використаної літератури 33
Додатки 36

Розробка політики використання прибутку підприємства

Вступ 3
1. Методологічні основи формування прибутку підприємства 6
1.1 Прибуток як економічний показник 6
1.2 Класифікація прибутку торговельного підприємства 7
1.3 Розрахунок точки беззбитковості та мінімальної рентабельності 10
1.4 Управління прибутком торговельного підприємства 15
1.5 Визначення рівня рентабельності 17
1.6 Прибуток торговельного підприємства 20
2. Аналіз використання прибутку на торгівельному підприємстві ЗАТ «Едем» 23
2.1 Характеристика підприємства 23
2.2 Формування та розподіл прибутку підприємства 27
2.3 Аналіз рівнів, динаміки та структури прибутку підприємства 29
2.4 Факторний аналіз прибутку від реалізації продукції (робіт, послуг) 30
2.5 Граничний аналіз та оптимізація прибутку, витрат та обсягу виробництва 35
3. Обгрунтування стратегії формування прибутку підприємства на наступний рік 41
3.1. Стратегія управління прибутком торговельного підприємства. 41
3.2. Обгрунтування обсягу формування прибутку торговельного підприємства на 2005 рік 45
Висновки 52
Список літератури 56
Додаток 1 58
Додаток 2 61

Предмет: економіка торговельного підприємства
Випускна робота

Формування, розподіл і використання прибутку

Вступ 3
1 АНАЛІТИЧНА ЧАСТИНА 5
1.1. Сутність та види прибутку 5
1.2 Формування прибутку 8
1.3. Розподіл і використання прибутку 9
1.3. Показники рентабельності 12
1.4. Фактори, що вливають на величину прибутку 19
1.5. Рекомендації. Проблеми удосконалювання механізму формування і розподілу прибутків підприємства. 22
Висновок 27
2.РОЗРАХУНКИ ОСНОВНИХ ЕКОНОМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ВИРОБНИЧОЇ ПРОГРАМИ ПІДПРИЄМСТВА
2.1. Визначення виробничої програми підприємства 29
2.2. Розрахунки необхідних трудових ресурсів і ефективності їх використання 33
2.3. Визначення виробничої потужності, виробничих фондів і 34
ефективності їх використання 34
2.4. Складання собівартості товарної продукції і визначення ії структури 38
2.5. Визначення цін на продукцію, оформлення і розподіл прибутку підприємства 40
2.6. Виконання підприємством обов’язків перед бюджетом і соціальними 41
фондами 41
2.7. Соціальна діяльність підприємства 42
2.7.1. Розрахунок середньомісячної заробітної плати на підприємстві 43
2.7.2. Виконання соціальної програми підприємства(забезпечення 44
житлом) 44
2.8. Висновки 44
ЛІТЕРАТУРА 46

Формування, розподіл і використання прибутку підприємства

Вступ 3
1. Сутність та види прибутку 4
2 Формування прибутку підприємства 6
3. Розподіл і використання прибутку підприємства 7
4. Показники прибутку 10
Висновки 16
Література 17

Розподіл прибутку

Зміст

Вступ ............................... .............................................................................................. 3
Глава 1. Фінансові кошти та фінансові результати підприємства .............................5
1.1 Виторг підприємства 7
1.2 Суть і види доходу підприємства 7
1.3 Прибуток: суть і види 12
Висновок 21
Глава 2. Розподіл прибутку підприємства ...................................................................23
2.1 Принципи розподілу прибутку підприємства 23
2.2 Розподіл прибутку на підприємствах різних організаційних форм 25
Висновок 28
Глава 3. Актуальні проблеми управління прибутком підприємств ...........................29
3.1 Планування прибутку на підприємстві 29
3.2 Максимізація прибутку 31
3.3 Підвищення ефективності розподілу прибутку 32
Висновок 36
Загальні висновки ........................................................................................................37
Використана література ...............................................................................................40

Методологія формування та розподілу прибутку

Вступ
Розділ 1. Економічний зміст прибутку
1. Прибуток як економічна категорія 4
2. Функції та види прибутку як категорії ринкових відносин 6
Розділ 2. Методологія формування та розподілу прибутку
1. Формування прибутку підприємств 9
2. Розподіл прибутку підприємтсв 13
Розділ 3. Шляхи зростання прибутку та умови його оптимізації
1. Норма прибутку як індикатор ефективності та прибутковості
підприємства 17
2. Методи збільшення обсягів отримуваного підприємством
прибутку 18
Висновки
Література

Методологія формування та розподілу прибутку

Вступ
Розділ 1. Економічний зміст прибутку
1. Прибуток як економічна категорія 4
2. Функції та види прибутку як категорії ринкових відносин 6
Розділ 2. Методологія формування та розподілу прибутку
1. Формування прибутку підприємств 9
2. Розподіл прибутку підприємтсв 13
Розділ 3. Шляхи зростання прибутку та умови його оптимізації
1. Норма прибутку як індикатор ефективності та прибутковості
підприємства 17
2. Методи збільшення обсягів отримуваного підприємством
прибутку 18
Висновки
Література
© 2007-2018 Банк рефератів | редизайн:bogoiskatel