Реклама

Замовити реферат


От партнёров

Интересное

Счетчики
Rambler's Top100

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!

Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Шукаєте реферат - просто зайдіть на Рефсмаркет!

Курсовая

Організація роботи служби обслуговування в підприємстві готельного господарства (на прикладі)

(код (ID:25148))
| Размер: 744 кб. | Объем: 38 стр. | Стоимость: 125 грн. | Добавлена: 12.08.2008 | Код продавца: 2 |
План работыВступ 3
1. Організація виробництва послуг проживання в готелі 5
2. Загальна характеристика досліджуваного готелю „...” 16
3. Процес обслуговування гостей у готелі „...” 16
4. Функції та обов‘язки службовців служби обслуговування в готелі „...” 18
5. Організація діяльності служб обслуговування номерного фонду в готелі „...” 23
6. Організація прибиральних робіт 29
Висновок 35
Література 37

Заказ Заказать Купить работу...
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...



Рекомендуємо переглянути також наступні реферати:

Інфраструктура готельного господарства

1. Загальна характеристика служби обслуговування підприємства готельного господарства 3
2. На які групи поділяються інженерно-технічне устаткування на підприємствах готельного господарства 6
3. Призначення служби прийому та обслуговування на підприємствах готельного господарства, та її основні функції 11
Практичне завдання 14
На прикладі діючого підприємства готельного господарства описати його інфраструктуру
Список використаної літератури 17

“Організація обслуговування туристів в готелі”

Зміст:
Вступ

Розділ І. Теоретичні аспекти контролю якості обслуговування туристів в підприємствах готельного господарства
1.1. Класифікація та типізація підприємств готельного господарства
1.2. Сучасні тенденції розвитку готельного господарства світу
1.3. Загальні вимоги до підприємств готельного господарства

Розділ ІІ. Аналіз організації обслуговування туристів (на прикладі готелю Братислава)
2.1. Організаційно-управлінська характеристика досліджуваного підприємства
2.2. Аналіз організації контролю якості обслуговування туристів

Розділ IІІ. Розробка рекомендацій щодо вдосконалення організації контролю на досліджуваному підприємстві

Висновок

Список використаних джерел

Додатки

Контрольна робота інфраструктура готельно-ресторанного сервісу

1. Загальна характеристика служби обслуговування підприємства готельного господарства 3
2. Основні функції паспортної служби 11
3. На прикладі діючого підприємства готельного господарства описати його інфраструктуру 12
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 20

УДОСКОНАЛЕННЯ ДИСЦИПЛІНИ ПРАЦІ НА ПІДПРИЄМСТВІ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ

Вступ 3
Розділ 1. Вплив методів управління на дисципліну персоналу готельного господарства 6
1.1. Характеристика соціально-психологічних методів управління готельним комплексом 6
1.2. Мотивація трудової діяльності персоналу готельного комплексу 9
1.3. Дисциплінарна відповідальність працівників готельного господарства 16
Розділ 2. Управління дисципліною працівників готельного господарства 19
2.1. Загальна характеристика Славутич-Закарпаття 19
2.2. Організація вимог до роботи служб обслуговування та персоналу готелю 26
Розділ 3. Удосконалення дисципліни праці на підприємстві готельного господарства 29
3.1. Удосконалення психологічних аспектів діяльності керівника готельного господарства 29
3.2. Розробка системи стимулювання праці персоналу готельного підприємства 32
3.3. Контроль дисципліни діяльності служб обслуговування в готелі 34
Висновки 37
Список використаної літератури 39

Служби готельного підприємства як основа якісного сервісу (на прикладі готелю)


ВСТУП 3


1. ДОСЛІДЖЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ СЛУЖБ ГОТЕЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА 5

1.1. Аналіз особливостей організації системи обслуговування туристів на туристичному підприємстві 5
1.2. Побудова організаційної структури в готельному бізнесі, функції основних служб готельного підприємства 12


2. НАПРЯМКИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ СЛУЖБ ГОТЕЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА 24

2.1. Напрямки вдосконалення системи якості надання туристичних послуг на підприємстві 24
2.2. Пропозиції щодо вдосконалення системи служби обслуговування туристів 32


ВИСНОВКИ 37
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА ДЖЕРЕЛ 39
ДОДАТКИ 41

Етика та культура обслуговування туристів в підприємстві готельного господарства

Вступ 2
Розділ І. Поняття етики та культури обслуговування туристів на підприємстві готельного господарства 4
1.1. Етика обслуговування туристів 4
1.2. Культура обслуговування туристів в підприємствах готельного господарства 10
Розділ II. Оцінка культури обслуговування туристів в готелі „Прем'єр Палац" 13
2.1. Особливості спілкування персоналу з туристами у готелі „Прем'єр Палац" 13
2.2. Якість обслуговування туристів в підприємстві готельного господарства 17
2.3. Правила ведення телефонних розмов на підприємстві 26
Розділ III. Напрями підвищення культури обслуговування туристів в готелі „Прем'єр Палац" 32
Висновок 37
Література 39

Організація готельного господарства, виробництва та обслуговування в ресторанному господарстві

ЗМІСТ
Вступ 3
1. ОСОБЛИВОСТІ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 5
1.1. Принципи організації харчування туристів 5
1.2. Організація роботи служби харчування 7
2. ДОСЛІДЖЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА „БРАТИСЛАВА” 11
2.1. Управлінсько-економічна характеристика ГК „Братислава” та ресторану як його складової 11
2.2. Аналіз обслуговування туристів в ресторані „Братислава” 18
3. ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 26
3.1. Напрямки розвитку галузі громадського харчування 26
3.2. Підвищення ефективності послуг харчування в ресторані „Братислава” 34

Висновки і пропозиції 43
Література 45
Додатки 46-54

Метою даної роботи є визначення стану та рівня розвитку організації обслуговування прийомів підприємств ресторанного господарства на теоретичному та практичному рівнях.
Завданням даної роботи є дослідження організації та контролю обслуговування туристів в ресторані.
Об’єктом дослідження є ресторан "Братислава".
Предметом дослідження виступає організація та контроль обслуговування туристів в ресторані "Братислава".
Основними методами дослідження можна визначити аналіз, синтез, порівняння, спостереження та інші.

Організація інженерно-технічного обслуговування в готельному господарстві1

Вступ 3
Розділ 1. Поняття інженерно-технічного обслуговування в готельному господарстві 6
1.1. Обладнання та його інженерно - технічне обслуговування на підприємствах готельного господарства 6
1.2. Поняття інженерно-технічного устаткування готельного господарства 12
1.3. Значення інженерно - технічного обслуговування та ремонтних робіт у готелі 20
Розділ 2. Організація інженерно-технічного обслуговування в готелі "Нарцис" 26
2.1. Загальна характеристика готелю "Нарцис" 26
2.2. Інженерно-технічне забезпечення функціонування діяльності готелю "Нарцис" 29
2.2.1. Водопостачання, теплопостачання і каналізація 29
2.2.2. Системи вентиляції і кондиціонування повітря 31
2.2.3. Освітлення 33
2.2.4. Енергетичне забезпечення роботи ліфтів 34
2.2.5. Слабострумові установки 36
2.2.6. Санітарно-технічне устаткування 38
2.2.7. Центральне опалювання 39
Розділ 3. Резерви підвищення ефективності організації енергетичного господарства в підприємствх готельного господарства 41
Висновки 47
Список використаної літератури 49

Організація інженерно-технічного обслуговування в готельному господарстві

Вступ 3
Розділ 1. Поняття інженерно-технічного обслуговування в готельному господарстві 6
1.1. Обладнання та його інженерно - технічне обслуговування на підприємствах готельного господарства 6
1.2. Поняття інженерно-технічного устаткування готельного господарства 12
1.3. Значення інженерно - технічного обслуговування та ремонтних робіт у готелі 20
Розділ 2. Організація інженерно-технічного обслуговування в готелі "Нарцис" 26
2.1. Загальна характеристика готелю "Нарцис" 26
2.2. Інженерно-технічне забезпечення функціонування діяльності готелю "Нарцис" 29
2.2.1. Водопостачання, теплопостачання і каналізація 29
2.2.2. Системи вентиляції і кондиціонування повітря 31
2.2.3. Освітлення 33
2.2.4. Енергетичне забезпечення роботи ліфтів 34
2.2.5. Слабострумові установки 36
2.2.6. Санітарно-технічне устаткування 38
2.2.7. Центральне опалювання 39
Розділ 3. Резерви підвищення ефективності організації енергетичного господарства в підприємствх готельного господарства 41
Висновки 47
Список використаної літератури 49

Удосконалення дисципліни праці в підприємствах готельного господарства

ЗМІСТ

Вступ 4
1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ДОСЛІДЖУВАНОЇ ТЕМИ 6
2. ОРГАНІЗАЦІЙНА ТА ЕКОНОМІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ГОТЕЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА
3. АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРАЦІ В ГОТЕЛЬНОМУ КОМПЛЕКСІ 29
4. ПРОБЛЕМИ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ ТА НАПРЯМКИ ЇХ ВИРІШЕННЯ 40
Висновки і пропозиції 46
Література 47
Додатки 48

Метою даної роботи є визначення стану та рівня розвитку організації обслуговування прийомів підприємств готельного господарства в цілому.
Завданням даної роботи є дослідження рівня підтримки дисципліни праці, організації та контролю обслуговування туристів в готельному комплексі (на прикладі ГК "Турист").
Об’єктом дослідження є готельний комплекс "Турист".
Предметом дослідження виступає організація та контроль обслуговування туристів в готельному комплексі "Турист".
Хронологічними межами є 1995-2005 роки.
Основними методами дослідження можна визначити аналіз, синтез, порівняння, спостереження та інші.
© 2007-2018 Банк рефератів | редизайн:bogoiskatel