Реклама

Замовити реферат


От партнёров

Интересное

Счетчики
Rambler's Top100

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!

Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Шукаєте реферат - просто зайдіть на Рефсмаркет!

3

Менеджмент ресторанного господарства

(код (ID:20993))
| Размер: 22 кб. | Объем: 14 стр. | Стоимость: 55 грн. | Добавлена: 22.04.2008 | Код продавца: 3 |
План работы1. Сутність менеджменту 2
2. Типи менеджменту та функції 4
3. Сутність організації 7
4. Управління якістю 9
5. Стратегічний менеджмент 12
Література 14

При подготовке работы на тему «Менеджмент ресторанного господарства» были использованы следующие источники:

1. Закон України «Про підприємництво» // Відомості Верховної Ради. – 1991. – № 14. – 168 с.
2. Андрушків Б.М., Кузьмін О.С. Основи менеджменту. – Львів: Світ, 1995. – 296с.
3. Баєва О.В., Новальська Н.І., Згалат-Лозинська Л.О. Основи менеджменту: практикум: Навч. посібник. – К.: Центр учбової літератури, 2007. – 524 с.
4. Большаков А.С., Михайлов В.И. Современный менеджмент: теория и практика. – СПб.: Питер, 2002. – 416 с.
5. Вейл Я. Искусство менеджмента / Пер. с англ. – М.: Новости, 1993. – 880 с.
6. Веснин В.Р. Основы менеджмента: Учебник. – М.: Триада, Лтд, 1997. – 384 с.
7. Виханский О.С., Наумов А.И. Менеджмент. – М.: Гардарика, 2002. – 528 с.
8. Герасимчук В.Т. Стратегічне управління підприємством. Графічне моделювання: Навч. посібник. – К.: КНЕУ, 2000. – 360 с.
9. Гірняк О.М., Лазановсъкий П.П. Менеджмент: теоретичні основи і практикум: Навч. посібник. – К.: «Магнолія плюс Львів: Новий світ, 2000, 2003. –336 с.
10. Дафт Р.Л. Менеджмент. – СПб.: Питер, 2000. – 832 с.
11. Дятлов А.Н. Современный менеджмент. – М.: ВШЭ, 1996. – 347 с.
12. Мескон М.Х., Альберт М., Хедоури Ф. Основы менеджмента = Management: Пер. с англ. третьего изд. – М.: Дело, 1998. – 800 с.
13. Хміль Ф.І. Основи менеджменту: Підручник. – К.: Академвидав, 2003. – 608 с.
14. Холл Р.Х. Организации: структуры, процессы, результаты. – СПб: Питер, 2001. – 512 с.
15. Щокін Г.В. Загальні закони соціального управління // Персонал. – 2005. – № 9. – С. 75 – 80.


Дополнительная информация3013
Заказ Заказать Купить работу...
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...



Рекомендуємо переглянути також наступні реферати:

Конспект з предмету Організація ресторанного господарства

ЗМІСТ
1. Структура ринку закладів ресторанного господарства 3
2. Класифікація і характеристика закладів ресторанного господарства 6
3. Організація постачання закладів ресторанного господарства продовольчими товарами та предметами матеріально-технічного призначення 9
4. Система контролю у закладах ресторанного господарства 13
5. Класична організація виробництва у закладах ресторанного господарства 17
6. Індустріальна технологія виробництва готової до споживання продукції 20
7. Організація обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства відкритого типу 23
8. Організація діяльності фірм з експлуатації закладів ресторанного господарства за місцем роботи споживачів 26
9. Організація роботи закладів ресторанного господарства за місцем навчання 28
10. Організація обслуговування споживачів у місцях масового відпочинку, під час спортивних змагань, на ярмарках, виставках, у супермаркетах та торгових центрах 30
11. Організація обслуговування пасажирів на транспорті 33
Список літератури 37

Система ресторанного господарства в туризмі

ВСТУП 3
І. ХАРАКТЕРИСТИКА ТИПІВ ЗАКЛАДІВ В РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ 5
1.1. Класифікація закладів ресторанного господарства 5
1.2. Характеристика комплексу послуг закладів ресторанного господарства 10
1.3. Вимоги до закладів ресторанного господарства 14
ІІ. ФУНКЦІЯ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 17
2.1. Характеристика методів і форм обслуговування 17
2.2. Меню, види меню, карти вин 19
2.3. Класи та плани обслуговування туристів 22
2.4. Спеціальні форми харчування, що використовують в туристичній практиці 33
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 37
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 39
ДОДАТКИ 41

ВПРОВАДЖЕННЯ СУЧАСНИХ ФОРМ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

ВСТУП 3
Розділ 1. Поняття та загальна характеристика організації виробництва на підприємствах ресторанного господарства 5
1.1. Організація виробництва на підприємствах ресторанного господарства 5
1.2. Якість блюд на підприємствах ресторанного господарства 10
1.3. Гігієна, санітарія та безпека виробництва продукції в підприємствах ресторанного господарства 14
Розділ 2. Організація виробництва в ресторані "Газда" 16
2.1. Загальна характеристика ресторану 16
2.2. Організація процесу виробництва в ресторані "Газда" 19
2.3. Організація робочих місць і фактори забезпечення нормальних умов праці 22
Розділ 3. Шляхи вдосконалення виробництва на підприємствах ресторанного господарства 26
Висновки 39
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 42

Організація обслуговування ресторанного господарства

ВСТУП 2
1. Основи організації обслуговування ресторанного господарства 4
1.1. Сутність та економічне значення ресторанного господарства 4
1.2. Характеристика основних типів підприємств громадського харчування 6
1.3. Стандарти обслуговування ресторанного господарства 9
2. Організація обслуговування в ресторані 12
« » 12
2.1. Загальні відомості про підприємство 12
2.2. Концепція обслуговування ресторанів « » 14
3. Перспективи розвитку якості обслуговування ресторанного господарства України 16
3.1 Сучасний стан українського ринку ресторанних послуг 16
3.2. Mystery Shopping як система підтримки якості обслуговування 19
3.3. Схема запровадження системи сервіс-менеджменту у ресторані « » 23
3.4. Розробка програми стандартизації обслуговування ресторанів « » 28
ВИСНОВКИ 31
ЛІТЕРАТУРА 32
Додаток 1 33

СУЧАСНИЙ СТАН І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВА РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

ВСТУП 3
Розділ 1. Розвиток ресторанного бізнесу у сучасних умовах 5
1.1. Сучасний стан розвитку готельно-ресторанних послуг в Україні 5
1.2. Сутність ресторанного господарства 13
Розділ 2. Характеристика готельного-ресторанного комплексу "Карпатія" 18
2.1. Загальна характеристика готельно-ресторанного комплексу "Карпатія" 18
3.2. Характеристика Колиби-ресторану у Карпатії 21
Розділ 3. Шляхи вдосконалення ресторанного господарства 26
Висновки 31
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 34
Додатки 36

Вдосконалення організації виробництва продукції на підприємствах ресторанного господарства

ВСТУП 3
Розділ 1. Поняття та загальна характеристика організації виробництва на підприємствах ресторанного господарства 5
1.1. Організація виробництва на підприємствах ресторанного господарства 5
1.2. Якість блюд на підприємствах ресторанного господарства 10
1.3. Гігієна, санітарія та безпека виробництва продукції в підприємствах ресторанного господарства 14
Розділ 2. Організація виробництва в ресторані "Газда" 16
2.1. Загальна характеристика ресторану 16
2.2. Організація процесу виробництва в ресторані "Газда" 19
2.3. Організація робочих місць і фактори забезпечення нормальних умов праці 22
Розділ 3. Шляхи вдосконалення виробництва на підприємствах ресторанного господарства 26
Висновки 39
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 42

ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА У СУЧАСНИХ УМОВАХ

ВСТУП
3
Розділ 1. Особливості функціонування підприємств ресторанного господарства у сучасних умовах 5
1.1. Сутність ресторанного господарства у сучасних умовах 5
1.2. Законодавчі основи функціонування підприємств ресторанного господарства 8
1.3. Основи організації робочих місць та технологічних процесів на підприємствах ресторанного господарства 11
Розділ 2. Функціонування ресторану "Вікторія" 15
2.1. Загальна характеристика ресторану 15
2.2. Організація виробництва та продаж продукції у ресторані "Вікторія" 18
2.3. Організація робочих місць і технологічних ліній в ресторані "Вікторія" 24
Розділ 3. Шляхи раціоналізації функціонування ресторанного господарства в сучасних умовах 28
3.1. Удосконалення раціонального використання матеріально-технічних ресурсів 28
3.2. Дотримання норм та нормативів у функціонуванні ресторанного господарства у сучасних умовах 31
Висновки 38
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 41

ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА У СУЧАСНИХ УМОВАХ

ВСТУП 3
Розділ 1. Особливості функціонування підприємств ресторанного господарства у сучасних умовах 5
1.1. Сутність ресторанного господарства у сучасних умовах 5
1.2. Законодавчі основи функціонування підприємств ресторанного господарства 8
1.3. Основи організації робочих місць та технологічних процесів на підприємствах ресторанного господарства 11
Розділ 2. Функціонування ресторану "Вікторія" 15
2.1. Загальна характеристика ресторану 15
2.2. Організація виробництва та продаж продукції у ресторані "Вікторія" 18
2.3. Організація робочих місць і технологічних ліній в ресторані "Вікторія" 24
Розділ 3. Шляхи раціоналізації функціонування ресторанного господарства в сучасних умовах 28
3.1. Удосконалення раціонального використання матеріально-технічних ресурсів 28
3.2. Дотримання норм та нормативів у функціонуванні ресторанного господарства у сучасних умовах 31
Висновки 38
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 41

Сутність та економічне значення ресторанного господарства при готелях

Зміст

Вступ……………………………………………………………….3
1. Сутність та економічне значення ресторанного
господарства при готелях……………………………..........4
2. Характеристика основних типів підприємств
громадського харчування при готелях………………….6
3. Виробнича діяльність та планування товарообігу на підприємствах ресторанного господарства………………….12
Висновок….……………………………………………………….16
Використана література…………………………………………..17

ВПРОВАДЖЕННЯ СУЧАСНИХ ФОРМ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ

ВСТУП 3
Розділ 1. Загальна характеристика організації виробництва на підприємствах ресторанного господарства 6
1.1. Організація виробництва на підприємствах ресторанного господарства 6
1.2. Особливості організації робочого місця бармена та діяльності буфетів на підприємствах ресторанного господарства 10
Розділ 2. Організація виробництва в ресторані "Надія" 16
2.1. Загальна характеристика ресторану 16
2.2. Організація процесу виробництва в ресторані "Надія" 19
Розділ 3. Шляхи раціоналізації виробництва на підприємствах ресторанного господарства 23
Висновки 33
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 35
ДОДАТКИ 37

Впровадження сучасних форм організації виробництва на підприємствах ресторанного бізнесу

ВСТУП 3
Розділ 1. Загальна характеристика організації виробництва на підприємствах ресторанного господарства 6
1.1. Організація виробництва на підприємствах ресторанного господарства 6
1.2. Особливості організації робочого місця бармена та діяльності буфетів на підприємствах ресторанного господарства 10
Розділ 2. Організація виробництва в ресторані "Надія" 16
2.1. Загальна характеристика ресторану 16
2.2. Організація процесу виробництва в ресторані "Надія" 19
Розділ 3. Шляхи раціоналізації виробництва на підприємствах ресторанного господарства 23
Висновки 33
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 35
© 2007-2018 Банк рефератів | редизайн:bogoiskatel