Реклама

Замовити реферат


От партнёров

Интересное

Счетчики
Rambler's Top100

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!

Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Шукаєте реферат - просто зайдіть на Рефсмаркет!

Контрольная

Інфраструктура готельного господарства

(код (ID:15606))
| Размер: 23 кб. | Объем: 17 стр. | Стоимость: 60 грн. | Добавлена: 10.05.2007 | Код продавца: 2 |
План работы1. Загальна характеристика служби обслуговування підприємства готельного господарства 3
2. На які групи поділяються інженерно-технічне устаткування на підприємствах готельного господарства 6
3. Призначення служби прийому та обслуговування на підприємствах готельного господарства, та її основні функції 11
Практичне завдання 14
На прикладі діючого підприємства готельного господарства описати його інфраструктуру
Список використаної літератури 17
Заказ Заказать Купить работу...
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...



Рекомендуємо переглянути також наступні реферати:

Контрольна робота Інфраструктура готельного підприємства


1. Функції соціальної інфраструктури 3
2. Енергетичне господарство готельного підприємства та основні вимоги до нього 9
3. На прикладі діючого підприємства готельного господарства охарактеризувати підрозділи, що відносяться до інфраструктури готельного господарства 11
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 21

Контрольна робота інфраструктура готельно-ресторанного сервісу

1. Загальна характеристика служби обслуговування підприємства готельного господарства 3
2. Основні функції паспортної служби 11
3. На прикладі діючого підприємства готельного господарства описати його інфраструктуру 12
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 20

Проблеми та перспективи розвитку готельного господарства (ринку готельних послуг) Києва

Вступ 2
1. Історія та сучасний стан готельного господарства Києва 5
1.1. Історія становлення готельного господарства Києва 5
1.2. Сучасний стан та проблеми розвитку готельного господарства Києва 9
2. Тенденції та перспективи розвитку готельного господарства Києва 12
2.1. Тенденції розвитку готельного господарства Києва 12
2.2. Перспективи розвитку готельного господарства Києва 23
Висновки і пропозиції 32
Список використаної літератури 34
Додатки 36-40

Метою роботи є дослідження особливостей функціонування підприємства на ринку готельних послуг і розробка теоретико-практичних рекомендацій щодо його розвитку для формування соціально-орієнтованого, конкурентоспроможного та високоефективного готельного комплексу, здатного задовольнити широкі потреби клієнтів.

Управління трудовими ресурсами та оплата праці готельного господарства

ЗМІСТ


ВСТУП......................................................................................................................3

РОЗДІЛ 1. ТРУДОВІ РЕСУРСИ ТА СПЕЦИФІКА УПРАВЛІННЯ НИМИ НА ПІДПРИЄМСТВІ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА.........................................5

РОЗДІЛ 2. ФОРМУВАННЯ ТА РОЗВИТОК ПЕРСОНАЛУ НА ПІДПРИЄМСТВІ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА.......................................17

РОЗДІЛ 3. ОПЛАТА ПРАЦІ ПРАЦІНИКІВ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА.................................................................................................30

ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ...........................................................................33

СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ.............................................................36

ДОДАТОК

Організація енергетичного господарства в підприємствах готельного господарства

План

Вступ ..................................................................................................3

Розділ I.Теоретичні аспекти досліджуваної теми 6

Розділ II. Організаційно-економічна характеристика досліджуваного підприємства 10

Розділ III. Аналіз організації енергетичного господарства в підприємствах готельного господарства 19

Розділ IV. Резерви підвищення ефективності організації енергетичного господарства в підприємствх готельного господарства 34

Висновок 41

Список використаної літератури 43

Проблеми та перспективи розвитку готельного господарства (ринку готельних послуг) Києва

ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. СТАН ТА ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА М. КИЄВА 6
1.1. Основні тенденції розвитку туризму в м. Києві 6
1.2. Сучасний стан розвитку готельного господарства м. Києва 18
РОЗДІЛ 2. ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА М. КИЄВА 22
2.1. Основні проблеми розвитку готельного господарства м. Києва та шляхи їх подолання 22
2.2. Провідні тенденції розвитку готельного господарства м. Києва 27
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 32
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА ДЖЕРЕЛ 37
ДОДАТКИ 40

Розвиток готельного господарства АР Крим, та особливості, та особливості його розміщення

Вступ 3
1. Природно-ресурсний потенціал АР Крим. Його вплив та значення у готельному господарстві АР Крим 5
2. Передумови розвитку і розміщення готельного господарства АР Крим: природні, демографічні, соціально-економічні, історичні 9
3. Сучасний рівень і структура АР Крим 15
4. Розміщення та особливості розвитку готельного господарства АР Крим 22
5. Проблеми та напрямки подальшого розвитку готельного господарства АР Крим 25
Висновки 30
Список використаних джерел 32
Додатки 34

Метою даної роботи є: аналіз сучасного стану розвитку і розміщення готельного господарства АР Крим, визначення шляхів та тенденції розвитку.

Особливості формування доходів і витрат готельного господарства


ВСТУП 3
Розділ 1. Теоретичні основи обліку доходів і витрат готельного господарства 6
Розділ 2. Облік доходів готельного господарства 14
Розділ 3. Облік витрат готельного господарства 27
Розділ 4. Формування фінансових результатів діяльності в готельному господарстві 31
висновки 34
Список використаної літератури 36
ДОДАТКИ 38

Контрольна робота з предмету Інфраструктура готельного підприємства


1. Інфраструктура ринкової економіки, поняття і функції 3
2. Ліфтове господарство в готельному підприємстві та основні вимоги до нього 14
3. Практичне завдання: на прикладі діючого готельного підприємства описати його інфраструктуру 17
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 25

ОБЛІК ДОХОДІВ ВІД РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОДУКЦІЇ РОБІТ І ПОСЛУГ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА

ВСТУП 3
1. Методичні основи обліку доходів і витрат 4
2. Облік доходів готельного господарства 7
3. Особливості аналітичного обліку готельного господарства 12
висновок 17
використанА літературА 18
© 2007-2018 Банк рефератів | редизайн:bogoiskatel